Sezonska
zamena guma

mobilni vulkanizer · na vašoj lokaciji

POZOVI
ZAKAŽITE TERMIN

We make difference.

Probajte
samo jednom

i osetićete razliku...

shvatićete...

da ste sve ove godine nepotrebno gubili vreme čekajući kod vulkanizera!

probusena guma, neprijatnost

01. APRIL

vreme je za letnje gume

zamena letnjih guma

Kada je po
ZAKONU
potrebno
zameniti gume?

mobilni vulkanizer

Prema Pravilniku (član 113), predviđeno je da vozila, u periodu
od 1. novembra do 1. aprila, moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni. Dubina gazećeg sloja na zimskim gumama, kada se koriste kao zimska oprema, ne sme biti manja od 4 mm.

U pomenutom periodu, van naseljenog mesta, obavezno je posedovanje lanaca ili drugih uređaja za povećanje trakcije u prtljažniku. Lanci se montiraju na pogonske točkove na deonicama puta koje su označene znakom obaveze upotrebe lanaca kada je sneg na kolovozu.
U naselju, vozila ne moraju biti opremljena lancima, odnosno drugim uređajima za povećanje trakcije.

"Doveze čovek kombi, zameni, izbalansira, pomogne mi da snesem zimske gume u podrum i sve to po istoj ceni kao da sam vozio kod vulkanizera, a i jeftinije od nekih...Tako se to radi! Preporučujem!"

Zamena guma
na terenu

Enjoy better.

Zamena guma na terenu je u potpunosti jednaka zameni guma u klasičnim servisima i podrazumeva demontažu i montažu guma na felne i balansiranje točkova, samo što je za vas sve to mnogo brže i lakše, jer ste na mestu na kojem vi želite da budete i u vreme koje vama odgovara.

Izlazak na teren se NE NAPLAĆUJE za zamenu sve četiri gume, a cena zamene guma nije veća od uobičajne! Na ovaj način uštedećete na vremenu, a ako imate više vozila uštedećete i vreme i novac.

Pogledaj cenovnik
mobilni vulkanizer, zamena zimskih guma
mobilni vulkanizer, kombi, vulkanizerska oprema

Pokretna radionica

Always there.

Naša servisna vozila opremnjena su savremenim vulkanizerskim mašinama firme HOFMANN, specijalno dizajniranih za terenske uslove.

Pored mašina za vulkanizaciju u kombi vozilima nalaze se i agregat za napajanje strujom, kompresor za naduvavanje guma, dizalice, kao i ostali alat neophodan za demontažu i montažu guma i balansiranje točkova.

Sva naša vozila opremljena su POS terminalima, pa naše usluge možete platiti i platnim karticama.

master, maestro, visa, dina

Mesto za
zamenu guma

gde god možete da širom otvorite vrata,
a da ne smetate nikome

Zamenu guma možemo da izvršimo na mestima gde vaše vozilo i naš kombi ne ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju i pešake. Naša vozila, takođe, podležu svim saobraćajnim propisima i parking ograničenjima, pa su zato najbolja mesta za zamenu guma dvorišta i otvoreni parking prostori.

Manje nerviranja.
Više uživanja.

Ukoliko su vaše gume kod nas na čuvanju, potrebno je samo da nas pozovete i zakažete termin. U dogovoreno vreme, vaš set guma donećemo na željenu adresu i montirati na vozilo, a zamenjen set ponovo odneti u naš magacin. Na ovaj način, znatno, skraćujete vreme oko sezonske zamene guma.

više o čuvanju guma
mobilni vulkanizer, zamena letnjih guma
mobilni vulkanizer, promena guma

Za one koji imaju
više vozila...

Count on us.

Ako imate dva ili više vozila ovakav način zamene guma se svakako isplati. Uštedećete na vremenu i novcu i što je najvažnije vaša vozila neće remetiti redovan dnevni ciklus kretanja.

Upravo iz tog razloga, najveći broj korisika ove usluge su firme sa većim voznim parkom. Ako imate 10+ vozila na kojima morate da zamenite gume, onda i znate da vam to oduzima jednog radnika koji danima te automobile vozi na servis, čeka u redu i troši gorivo. Zamenom guma u dvorištu vaše firme, nemate te probleme.

NAPOMENA:
Zakažite termin za zamenu guma na vreme!
Nemojte čekati prvi sneg i loše vreme, jer tada vam zbog velike gužve i navale i pored svih naših napora, ne možemo puno pomoći.

Napomena
pre zamene guma

mobilni vulkanizer

Ukoliko vaše gume nisu kod nas na čuvanju, molimo vas da ih pripremite pre našeg dolaska,
jer mi nismo u obavezi da vaše gume iznosimo iz vašeg podruma, garaže, magacina ili stana.
Isto važi i za zamenjen set guma.

Nadamo se da će te razumeti da su naši majstori ceo dan na ulici i da tokom dana dižu i spuštaju veliki broj guma prilikom zamene istih.

Zakažite termin
za
zamenu guma

jer mi stvari radimo drugačije

Ovu vrstu usluge POTREBNO je unapred zakazati da bi se izbeglo nepotrebno čekanje. Termin možete zakazati, na stari način, putem telefona ili putem interneta, brzo i lako!

Prilikom popunjavanja forme za rezervaciju termina, neophodno je da unesete vaš broj telefona kako bismo vas kontaktirali pre dolaska kod vas, a nakon završetka rezervacije stići će vam potvrda na vašu e-mail adresu.

NAPOMENA ZA PRAVNA LICA:
Ukoliko imate firmu sa 10+ vozila ponudu za zamenu guma zatražite putem kontakt stranice.

zamena guma, zakazite termin

"Fantastučna ekipa i vrhunska usluga!
Meni je do sada sezonsko menjanje guma na automobilu bilo najomraženiji aspek vozačkog iskustva.
Danas sam to obavila za
20 minuta,
u tačno zakazanom terminu i isped svoje zgrade!"

budimo u kontaktu

zlu ne trebalo!