Pozovite +381 63 373 312
Radno vreme 07.30 – 21.00

gume vas mogu
izneveriti, ali ne i...
mobilni vulkanizer!

mobilni vulkanizer » FEMALE FRIENDLY!

— mobilni vulkanizer na vašoj lokaciji... brzo i lako

Auto industrija je polje u kojem se većina žena oseća nesigurno. Tužna je i činjenica da mnogi auto servisi to koriste i tretiraju ženske vozače veoma loše: zbunjuju ih previše stručnim izrazima koje ne razumeju, prodaju delove i usluge koje im ne trebaju, ponekad čak i naplaćuju više... Mi ne.

Ako vam se nekada desi neprijatnost sa gumom... Mobilni vulkanizer je
pravo rešenje za vas!

"Da mi danas nije pukla guma, ne bih ni znala da postojite. Sada znam i hvala vam puno na spasenom danu. Veliki pozdrav!"

Naša kombi vozila opremnjena su savremenim vulkanizerskim mašinama, specijalno dizajniranih za terenske uslove. Pored mašina za vulkanizaciju u kombi vozilima nalaze se i kompresor za naduvavanje pneumatika, agregat, dizalice, kao i ostali alat neophodan za krpljenje, demontažu i montažu pneumatika i balansiranje točkova.

Sa tako opremljenim vozilima, u mogućnosti smo da vam izađemo u susret bilo gde da se nalzite na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Do vas možemo stići najduže za 30 minuta, ukoliko već nismo zauzeti poslom i ukoliko vremenski i saobraćajni uslovi dozvoljavaju. Kvalitet usluge je isti, a veoma često i brži i bolji od klasičnih vulkanizerskih servisa.

Takođe, mnoge pripadnice lepšeg pola kupovinu, popravku ili bilo koji drugi problem sa gumama prepuštaju svojim muškarcima: partnerima, prijateljima, rođacima...

Naravno, oni često nisu u mogućnosti da im izađu u sustret istog momenta, tako da naše dame ostaju bespomoćne ispred svojih vozila na neko vreme ili su primorane da svoje vozilo ostave na obližnjem parkingu, a svoj put nastave drugim, alternativnim, prevozom.

Srećom, mi imamo rešenje za to!

mobilni vulkanizer, female friendly

"Moja žena pod hitno da uzme broj!"

  • Ne zavisite od muža i njegove dobre volje;
  • Ne zovite ga zbog probušene gume;
  • Ne slušajte njegove kritike;
  • Ne čekajte da. Budite iznad toga... a i ne mora on baš sve da zna!

mobilni vulkanizer!

Sve što treba da uradite je da uzmete telefon,
POZOVETE NAS i mobilni vulkanizerski servis stiže na vašu adresu.
Budimo u kontaktu... ZLU NE TREBALO!

PRIJATELJ
U NEPRIJATNOJ SITUACIJI

Od prvog poziva shvatićete da se trudimo da izađemo u susret svakom klijentu, čak i kada nemamo neki direktan interes zbog toga,
više zbog dobrog glasa i budućih preporuka.