Pozovite +381 63 373 312
Radno vreme 07.30 – 23.00

O nama · Mobilni vulkanizer

— prijatelj u neprijatnoj situaciji

Kontakt
+381 63 373 312
Radno vreme
 • ponedeljak – nedelja
  07:3023:00
 • Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje u opremu i uređaje, kao i kvalifikovana radna snaga omogućili su nam da pokrenemo novi posao na našem tržištu, uslugu koja nas čini jedinstvenim i različitim od drugih.

  pokretni
  vulkanizerski servis

  — jer ste vi to tražili

  Kvalitet usluge je isti, a veoma često i brži i bolji od klasičnih vulkanizerskih servisa.

  "Divni ste, ljubazni i profesionalni. Svima vas preporučujem. Nemojte se obazirati na zlurade komentare. Budite takvi kakvi ste i uvek ćete imati posla. Srećno."

  Malo o nama...

  — jer mi stvari radimo drugačije

  Auto servis ACA osnovan je davne 1996. godine kao mali porodični biznis.
  Baveći se dugi niz godina poslovima vezanim za gume, prateći potrebe naših klijenata i u razgovoru sa njima, a inspirisani poslovima iz inostranstva i sve većoj ekspanziji poslova "u pokretu" i "na poziv", uvideli smo nedostatak klasične vulkanizerske delatnosti u kojoj vozači, da bi popravili probušenu gumu ili zamenili gume u adekvatnoj sezoni, moraju da odvoje i po nekoliko sati. Shvatili smo da mnogi vozači ne bi odlazili u vulkanizerski servis i čekali u redu kada bi imali bilo kakvu alternativu. To nam je dalo ideju da razvijemo novi posao za rešavanje problema oko zamene i popravke guma na terenu, odnosno na licu mesta - na vašoj lokaciji.

  mobilni vulkanizer, zamena guma
  vulkanizer na poziv, zamena guma

  Naš početak nije bio lak. Smejali su nam se i veliki i mali servisi, bilo je i zluradih komentara, ali smo mi, ipak, stavili vulkanizerske mašine u kombi i izašli na ulicu... Malo po pomalo, zahvaljujući reklamama i društvenim mrežama, napravili smo brend i novi posao — MOBILNI VULKANIZER.
  Danas se više ne smeju, danas nas kopiraju...

  Šta nas izdvaja od drugih...

  — ili zbog čega mi stvari radimo drugačije

  Ono što je specifično za nas je da smo mi firma čija je jedina delatnost rad na terenu, a ne jedna od delatnosti kao kod mnogih velikih i zvučnih servisa koji su prepisali našu ideju i uvrstili je u svoj uslužni program. Kod nas je zdrava radna sredina, govori se normalnim jezikom, ne postoji call-centar, sekretarice... Postoji samo vaš problem i naše brzo rešenje. Ne pravimo razliku između fizičkih i pravnih lica, jer nam je svaki klijent važan. I uvek se javljamo na telefon.
  Srećom, klijenti nas po tome prepoznaju...

  "Prijatelj u nevolji... ko god je koristio njihove usluge, zna o čemu pričam. Došli su po pozivu u dogovoreno vreme, odradili svoje i "kupili" me za stalno. Bez kašnjenja, dodatnih troškova... stvarno svaka čast..."

  Milan Radovic, Google reviews

  Mobilni vulkanizerski servis

  — jer ste vi to tražili

  Mobilni vulkanizer

  — prijatelj u neprijatnoj situaciji

  Mobilni vulkanizer je pokretni vulkanizerski servis koji može da pruži sve usluge klasičnog vulkanizerskog servisa, od običnog krpljenja gume do zamene guma sa balansiranjem točkova, ali na bilo kom mestu i u bilo koje vreme u svim vremenskim uslovima.
  Ovo je jedna korisna usluga, a to najbolje znaju oni koji su je već koristili.

  Naša kombi vozila opremnjena su savremenim vulkanizerskim mašinama firme HOFMANN, specijalno dizajniranih za terenske uslove. Pored mašina za vulkanizaciju (mašina za demontažu ⁄ montažu guma, mašina za balansiranje točkova) u kombi vozilima nalaze se i kompresor za naduvavanje pneumatika, agregat, dizalice, kao i ostali alat neophodan za krpljenje, demontažu i montažu pneumatika i balansiranje točkova.

  "Sjajni momci, tačni, precizni u dogovoru, ekspeditivni u svakom pogledu, korektni i za svaku preporuku. Da nam je više takvih majstora svog zanata. Pozovite ih, nećete se pokajati. Potpisujem."

  Zašto odlaziti u servis kada vulkanizerski servis može doći kod vas!

  — do vas u dogovoreno vreme

  Sa tako opremljenim vozilima, u mogućnosti smo da vam izađemo u susret bilo gde da se nalazite na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Do vas možemo stići najduže za 30 minuta, ukoliko već nismo zauzeti poslom i ukoliko vremenski i saobraćajni uslovi dozvoljavaju.
  Ukoliko možete da, sa obe strane vašeg vozila, širom otvorite vrata, moći ćemo da vam pomognemo, mada vaše vozilo i naš kombi ne bi smeli da ugožavaju ostale učesnike u saobraćaju i pešake. Veoma često imamo intervencije u uskim ulicama i tesnim parkinzima.

  Za firme sa 10+ vozila imamo posebne uslove i pogodnosti.

  Budimo u kontaktu... zlu ne trebalo!

  PRIJATELJ
  U NEPRIJATNOJ SITUACIJI

  Od prvog poziva shvatićete da se trudimo da izađemo u susret svakom klijentu, čak i kada nemamo neki direktan interes zbog toga,
  više zbog dobrog glasa i budućih preporuka.


  Radno vreme

  • ponedeljak – nedelja
   07:3023:00